Mine sponsorer Bjergkæden Niner Riemann P20 29\\\\\\\\\\\\\\\'er Bike Shop

Sudan-Etiopien

Allerede som vi nærmer os grænsen er forskellen tydelig. Som ved mange grænser er her glade dage og liv, skabt af plattenslagere og folk der forsøger at sælge deres bedstemor og naboens ko i samme handel.

De sidste sudanske pund skal bruges og Taryn finder en kaffepige et sted bag skurene. Meget kan man sige, men kaffen er god.

Ind til emmigration og få vores exit-stempel. Over grænsen og vi bevæger os ind i en helt anden verden. Ind i skuret til højre for at få vores indrejsestempel. Der sidder allerede mindst 20 ryttere og venter i solen. Passet bliver afleveret til de tre fyre med listerne og jeg slår mig ned hos de andre. Sudan har alkoholforbud, så hvad er mere naturligt end at sælge øl i paskontrollen. Et par lokale fyre tjerner kassen, vi venter i en rum tid og der bliver drukket gode mængder øl i solen.

Lejren ligger lige på den anden side af grænsen og her er alt hvad man kan forvente. Får et bad på bordellet rundt om hjørnet og går i soveposen til stanken af losseplads, hylende hunde og fest i gaden. Vi er helt sikkert i et nyt land.

Lagt på nettet af BoS

Skriv en kommentar