Mine sponsorer Bjergkæden Niner Riemann P20 29\\\\\\\\\\\\\\\'er Bike Shop

Konkurrencen

Man kan læse alt om hvordan konkurrencen hænger sammen på den officielle hjemmeside, men her kommer alligevel en historie fra de varme lande om det samme.

Ridermeeting. Hver dag, sidst på eftermiddagen, bliver der kaldt til ridermeeting. Information om morgendagens etape, dage der kommer og dit og dat.

Race-days. Som jeg har skrevet tidligere, bliver der er ikke kørt konkurrence hver dag. Forskellige faktorer afgør om det er det ene eller det andet. Ind og ud af store byer, med for meget trafik er en grund til ikke at køre konkurrence. Mange små landsbyer og for stor risiko for at ramme mennesker eller dyr er en anden. Det er aktuelt her i Etiopien hvor der er mennesker alle vegne.

Nogle dage er halve. Fra lejr til frokost eller frokost til lejr. Tidligere løb har haft konkurrence hver dag eller næsten hver dag. En af grundende til den ændring er at personalet ønskede en mere homogen gruppe og ikke to grupper der i realiteten aldrig kunne køre sammen og dermed heller ikke komme til at kende hinanden. Selvfölgelig kan man tale sammen i lejren, men sagen er at vi sidder på de cykler i så mange timer at det er der vi kommer til at lære hinanden at kende.

Grace-days. Hver rytter tager ved slutningen af løbet de tre dårligste dage ud af regnskabet. Det giver i realiteten plads til tre sygedage eller mekanisk break-down. Hvis man vælger ikke at køre en dag – raceday eller ej, koster det 12 timer.

Mando-days er obligatoriske race-days der ikke kan vælges fra. Dvs. hvis man ikke kører, koster det 12 timer og etapen kan ikke trækkes fra som graceday.

E.F.I Every Fucking Inch. Det behøver vidst ikke så meget mere forklaring. For nogle er det det eneste mål. Uanset hvor langsomt det end måtte gå, skal det hele foregå på cykel.

Dette indlæg er lagt på nettet af webmaster BoS, da Lone sidder i Adis Ababa med en skrantende netforbindelse…

5 svar til “Konkurrencen”

 1. Morten H. siger:

  vi følger stadig med, så er halvdelen hjemme – godt gået Lone !

 2. Bo siger:

  Arj, Morten, Der mangler vist stadig liiige 9000km. Det svarer til ca 1500 xtra omgange på en gennemsnits Dustcup rute á 6 km. :-)

 3. Birgit Pihl siger:

  hej Lone

  Jeg følger dig med alt hvad du skriver, og læser om dig og dit løb i Frederiksborg Amts Avis.
  Dejligt at høre, at du er på cyklen igen (o:

  Masser af knus og tanker og alt det bedste
  fra Birgit Pihl

 4. Lone siger:

  Hej Birgit. Tusind tak Birgit. Ved ikke hvad de skriver i avisen, men det er sikkert rigtigt det meste af det ; ) Hils dem allesammen og nyd livet til vi ses igen : ) Kh Lone

 5. Lone siger:

  Hej Morten. Ja, jeg arbejder stadig paa foerste halvdel. Jeg laeser din besked igen om en maaneds tid, saa passer det nok ; ) Tak fordi du stadig haenger paa : ) L

Skriv en kommentar