Mine sponsorer Bjergkæden Niner Riemann P20 29\\\\\\\\\\\\\\\'er Bike Shop

Varmetræningen virker ; )

28. januar Et sted i Sahara en 100 K. før Khartoum
Imorgen venter Khartoum på os. Det er vildt at vi allerede er nået hertil. Om få dage er vi ude af Sudan igen og på vej ind i Ethiopien. Det går stærkt. Det er ikke sikkert det er en følelse der fortsætter, men lige nu synes jeg tiden og kilometerne flyver afsted.

Jeg kan nu ellers godt li ørkenen. Her er ro og fred, stjerneklart om natten og ingen myg. Her er varmt, men det er nu ok. Idag 41 i skyggen, 61 i solen. Det er solen vi kører i. Der er ingen skygge at hente, mens vi er på cyklerne. Det må være træningen i den danske vinters 0 grader, der har gjort en forskel ; )

man-i-vindue1

Det er varmt ude og inde…

Idag var dagen, hvor jeg synes jeg begynder at komme tilbage i kampen. Synes jeg bliver stærkere igen. Hoster stadig, men det betyder åbenbart ikke så meget i benene. Det tog 9 dage at komme igen efter den forkølelse.
Ræset idag var 80 k. til frokost. Vi kørte i peleton hele vejen og der blev først rykket for alvor ved 72 K. så det var en dejlig nem dag. De 75 K. efter frokost blev taget i lettere tempo, hele vejen til lejren.

Imorgen venter ikke bare Khartoum, men også løbets første enkeltstart. 20 K. flad landevej. Nu ligger det måske ikke lige til højrebenet for en Scott med Foxgaffel og 2.0 dæk, at køre enkeltstart på flad asfalt, men jeg må holde hovedet lavt, finde det jævne tråd, frem af cykeltasken og så tage den derfra. Der er vel også grænser for hvor meget tid man kan nå at tabe på 20 K. Eller er der mon…?

Skriv en kommentar