Mine sponsorer Bjergkæden Niner Riemann P20 29\\\\\\\\\\\\\\\'er Bike Shop

Før-ræs information!

De røde polstrede stole, står nu og fylder haven foran hotellet hvor vi spiser. Der er nye vagter da vi gik herop. Og flere af dem. De er ikke glade for at sende os de 400 m. op af vejen, men det ender med at to fyre går med os. Begge har deres bedste venner, Kalasjnikov over skulderen.

I aften er der VIP’s in the hood. En minister, erhvervsfolk og hvem det nu ellers er. Derfor de polstrede stole, – og de ekstra vagter. De kommer vidt omkring de stole. Det gør vagterne sikkert også, men de kan gå selv.
Vi spiser udenfor. Det er koldt og stjerneklart og en fin, fin aften. Øjnene vænner sig til mørket og vagterne kan skimtes, rundt omkring os. Der er mange.
Middagen smager, uden at vi kan se hvad det er vi spiser. Noget med ris og lam. Fantastisk før-ræs middag, med hele chili, som man først opdager, når det er for sent.

Folk siver indenfor. Vi har stadig ingen info fået om i morgen og er ved at blive utålmodige. Klokken er over 22 og vi skal stå på startstregen ved 7- 8 tiden. Det kommer til at tage tid. Vi vil gerne igang, så vi kan komme i seng.
Efterhånden er alle samlet. Khurram, byder velkommen og giver ordet videre til ministeren for sport og turisme. Kan huske ham fra sidste år. Han fulgte alle etaperne og var meget begejstret over hele arrangementet.  Sympatisk mand.
Han takker arrangører for det store arbejde og så fortæller han at løbet er aflyst!!

Det er nemt at se, at han er ked af det. Han ville gerne have fortalt os noget andet, men det her er beskeden. Filmen der fornyligt dukkede op på youtube, har nu lavet så meget ballade, at regeringen har besluttet at holde national fridag i morgen, hvor det er fredag. Regeringen har derudover opfordret folk til at gå ud og demonstrere fredeligt. Alt står stille i morgen, ingen arbejder, alt er lukket.

Rummet er fyldt med medier. Tv stationer, radio og avisjournalister. Derudover er der et filmhold der er ved at lave en dokumentar om løbet. Han taler nu direkte til dem. Beder dem om at lytte til det næste han siger, beder dem om at fortælle en positiv historie og tænke på landets omdømme ude i verden. Han slår over i Pakistansk og vender sig rundt til diktafoner og penne der skriver løs.

Vi kigger på hinanden. Khurram og minister med følge forsvinder og vi får ikke flere informationer. Vi må gætte os til hvad der skal ske.
Får vi mon lov at køre de to sidste etaper? Får vi mere info i aften? Der bliver opdateret på Facebook og sms’et energisk, den næste halve time. Vi gætter på mange ting, men ved ikke noget. Folk tager det pænt og det der bliver udtrykt, er sympati med arrangørerne, der har knoklet de sidste 12 måneder, for at få løbet til at ske. Det vil være nemmere at leve med at løbet er aflyst, hvis vi så bare får lov at køre som vi har gjort indtil nu. Som en flok venner på træningstur i bjergene.
Vi annoncerer tekniktræning på vores lille plæne i morgen, for dem der har lyst. Vi får ikke får lov at køre nogen steder på bjerget. Godt vi har nogle kvadratmeter græs, at hænge ud på.
Vi samler vores ting og rejser os for at gå ned i seng, men det får vi ikke få lov til. Forklaringen er at medierne alle sammen er nede hos os og de vil gerne have dem væk, inden vi kommer ned. Vi bliver hængende…

Amazing in many ways...

Skriv en kommentar